Prvo FKK ljeto (1)

Tog ljeta starci su imali kratak godišnji i manjak para, pa se mama dogovorila da ubrzo nakon kraja školske godine idem na more s obitelji školskog prijatelja. Starci su nam se dugo poznavali, njegovi su imali veliku kuću u malom naselju na srednjedalmatinskom otoku. Frend Tomo je imao i stariju sestru, Suzanu, koju su uglavnom svi zvali Suzi, koja se te godine upisala na faks. Znao sam ju još kao namrgođenu stariju tinejdžerku ali bila je dosta zgodna, visoka, malih ali jedrih sisica, plave kose koju je često farbala u različite boje, od crne do ljubičaste i zelene. Uglavnom nije nosila grudnjak pa bi joj joj se brdavice ocrtavale na majici a često je nosila i kratke suknjice, često s crnim mrežastim čarapama, ili tajice koje su pokazivale malu ali čvrstu i lijepo oblikovanu guzu pa je često bila tema mojih probuđenih ranotinejdžerskih seksualnih fantazija.
Tomo i ja smo, naime, te godine otkrili razne čari seksa. Često smo zajedno učili ili gluvarili kod njega pa smo počeli gledati porniće. Jednom prilikom je njegova stara, gospođa Mila, otišla u grad pa smo bili sami i počeli gledati porniće na videu. Nakon nekog vremena je rekao da više ne može izdržati, izvukao ga i izdrkao. Imao je povelik, žilav kurac naglašenog tamnocrvenog glavića. Bio je stvarno napaljen i brzo je svršio izlivši po trbuhu obilnu količinu sperme. Dok se brisao papirnatom maramicom upitao je
— “Zašto ga i ti ne izdrkaš? Baš je dobro!”
Bez puno premišljanja, nesposoban da se oduprem tom zovu, otkopčao sam hlače i izvukao već napeti kurac. Tomo je i dalje sjedio na kauču isukanog kurca i promatrao me znatiželjno. Ja sam se koncentrirao na video.
Počeo sam lagano drkati gledajući kako na videu jedan mladi pastuh zadovoljava sisatu milficu u seksi crnim čarapama i halterima. Od ranih dana me je privlačilo erotsko rublje.
Drkao sam sporo pa sam izdržao malo duže nego Tomo ali sam izlio i puno manje sperme.
Nakon nekoliko sličnih druženja, kad je već drkanje postalo neizostavni i očekivani dio zajedničke zabave, uz gledanje pornića počeli smo si i uzajamno drkati. Sjeli bi jedan do d**goga, svako bi d**gog uhvatio za kurac i potezao ga, inspiriran akcijom na ekranu.
Onda je jednom Tomo predložio da si naizmjenično drkamo, prvo ja njemu a onda on meni, kako bi se u potpunosti mogli prepustiti užitku.
Uto je došao i kraj školske godine, ljeto i ponuda da idem s njima na more. Obojica smo to vidjeli i kao dobru priliku za daljnje zajedničke zabave na pustim plažicama ali nisam mogao zamisliti što će to ljeto donijeti.
***
Vozili smo se prema moru njihovim velikim autom i nas troje mladih smo sjedili na zadnjem sjedištu.
Približavajuci se njihovoj, malo izdvojenoj kući, prošli smo pred još jedne slične vikendice. U dvorištu je stajala gola žena, gospođa srednjih godina s velikim sisama, pa sam sa smješkom na to ukazao frendu.
Suzana je to naravno čula i odmah glasno prijavila mami, gospodji Mili: “Mama, K. se čudi goloj teti Vesni!”
— “O, znaš to je nama normalno, mislila sam da ti je mama rekla, pa nisam spominjala, mi smo naime nudisti. Svi smo goli kad god možemo. Ako ti je na početku neugodno slobodno ostani u gaćicama ali brzo ćeš vidjeti koliko je ljepše biti gol. Pogotovo kupanje, bez mokrih kostima.”
U to smo stigli pred kuću pa smo tu temu spontano završili i počeli se iskrcavati.
Jedva smo se raspakirali i mi mladi smo odjurili na plažu okupati se u sumrak.
Svi su bili goli pa sam i ja skinuo gaćice. Stvarno je bilo nešto opuštajuće u tome, a naravno i uzbuđujuće. Suzi je imala male ali čvrste sisice ispupčenih bradavica i usku trakicu svijetlo riđih paperjastih dlačica medju nogama. Jedva sam se suzdržavao da ne dobijem punu erekciju pri pogledu na njeno golo tijelo.
Kad smo ležali na plaži primijetila je da joj gledam u picu.
— “Šta je, nikad nisi iz blizine vidio pravu picu?” i lagano još više raširila noge, i izazivajući me pružila dobar pogled na tamnoružičaste usmine.
Zacrvenio sam se i probao skrenuti temu.
Ubrzo je zašlo sunce pa smo se vratili u kuću, bilo je još toplo pa smo i s plaže kući krenuli goli, a i kad smo ušli u kuću, i njihovi roditelji su doista već bili potpuno goli. Mama, gospođa Mila, je imala super tijelo, čvrste silikonske sise stalno ispupčenih bradavica i, što me je fasciniralo, bila je potpuno izbrijana.
Tek sam uživo na plazi izbliza vidio dlačice na lijepo depiliranoj pici a odmah i d**gu potpuno izbrijanu!
Otac je bio šutljiv ali prijazan malo stariji ali isto dobrodržeci gospodin, vitak ali, sad sam vidio, dugačkog kurca i povelikih jaja. Znači Tomo je na njega obdaren, pomislio sam.
I on je bio izbrijan što je isto izazvalo nekoliko dužih znatizeljnih pogleda. Tomi i meni su dlačice tek nedavno počele rasti pa su dodatno izgledale rijetke i neuredne. Kakav li mu je tek kad se digne, pomislio sam, puno veći od Tominog i naravno mog, a gospođa Mila se na njega nabija. Od tih misli kurac mi je lagano nabubrio. Pa sam odjurio u sobu.
***
I noću je bilo sparno pa smo i spavali goli, pokriveni tek laganom plahtom.
Sutradan smo najveći dio dana proveli na plaži, osim nas bile su tu jos dvije obitelji iz obližnjih vikendica, svi nudisti.
Sljedećeg jutra za doručkom je mama, gospođa Mila, rekla
— Bila sam sad u vašoj sobi i primijetila sam na plahti da je Tomo imao noćnu poluciju. K. ne trebaš se stidjeti ako se to i tebi dogodi, to je sasvim normalno za dečke vaših godina. Proizvodite puno sjemene tekućine i ako to ne izbacite uobičajenim putem, često se desi da imate noćnu erekciju i ponekad svršite u snu. Posebno ako dugo niste svršili ili ste preko dana bili uzbuđeni. A jučer su bile sve one susjede na plaži, primijetila sam da ste i na plaži imali erekciju. Suzi, morat ćemo pomoći dečkima, rekla je ozbiljno.
Pojma nisam imao na šta misli.
— “Kakva mi je to sreća da susjedi nemaju sinove. Ti preuzmi K. Skroz je neuk, preključer je prvi put vidio picu”, deklamirala je Suzi nezainteresirano, ne podižući pogled s magazina koji je listala.
Zacrvenio sam se.
— ”Vidiš sad je K. neugodno, a ne treba ti biti. To je lijepo i normalno. Niko se od nas nije iskusan rodio. Kako želiš Suzi, ja mislim da je za svoje godine K. baš lijepo razvijen i zgodan mladić, a za razliku od tvog brata i obrezan.”
Tako su predamnom govorile o meni i mom kurcu. A i njihov tata je sve to slušao s laganim osmjehom.
Nakon doručka tata je otišao u grad a mi smo ostali sami.
Suzana je rekla Tomi, “ajmo mi na plažu, ostavimo ih sad same ... Kasnije može i sam doći na plažu, ako mama bude imala d**gog posla.”
Tako sam ostao sam s gospođom Milom. Sjela je na trosjed i pozvala me da dođem i sjednem kraj nje.
— “A što ti misliš o tome?”
— “O čemu?”, priglupo sam upitao.
— “Kao prvo, da li ti se sviđam?”
— “O da, svakako gospođo…” možda sam i prebrzo i preoduševljeno rekao.
— “Gospođo zvuči tako ozbiljno. Mozes me zvati Mila. Ili teta, čak mama ako ti se to sviđa. Sviđaju ti se moje grudi?”
— “O, svakako, ovaj, gospodjo,...”, glupo sam ponavljao i zamuckivao. Nasmijesila se.
— “Da li bi ih htio dirati?”, upitala je i ne čekajući odgovor uzela mi je jednu ruku i stavila je na svoju dojku. Dražao sam ruku na toj fantastičnoj čvrstoj sisi, i sjedio kao ukipljen. Osjetio sam da mi krv navire u ud.
— “Jesu kao one iz pornića koje gledaš s Tomom?”
Zbunjen nisam znao što da odgovorim a da niti ne lažem niti potvrdim da doista zajedno gledamo porniće.
— “Ne brini, znam da zajedno drkate. To je normalno, posebno za mladiće vaših godina. Valjda si već shvatio, mi u obitelji imamo dosta slobodan odnos prema seksu. Zašto da nešto tako prirodno i ugodno bude tabu. To nije ni zdravo. Znaš, Tomo mi je jednom rekao da zajedno gledate porniće. Pitala sam ga da li drkate, pa kad je rekao da ne potaknula sam ga da počne. Ustvari, jednom kad si bio kod nas, sam namjerno otišla u grad i na odlasku mu prišapnula da me dugo neće biti, da bude siguran da na miru možete drkati.”
— “A pica, jesi ikad ovako vidio picu?” nastavila me ispitivati. Raširila je noge i lagano se dirala po mesnatim usminama. Imala je i mali piercing kod povelikog klitorisa.
— “A mmmnn…” nisam uspio ništa ni odgovoriti i sa mješavinom uzbuđenja i strepnje, shvatio sam da mi kurac već čvrsto stoji.
— “Da, vidim da ti se sviđam. Znaš, zgodan si mladić i tvoj se meni sviđa. Da li bi htio da te malo uputim i olakšam, da ti pred starijim curama na plaži ne bude neugodno?”
— “Kako, ovaj … da, svakako, molim gospođo...”
— “Rekla sam ti več, to zvuci jako ozbiljno, zovi me Mila.”
Uhvatila me je za kurac i počela ga lagano mijesiti. Osjećaj je bio daleko bolji i snažniji nego kad sam ga sam dirao, ili kad bi mi ga Tomo drkao.
— “Ali, šta će gospodin reći…”, smogao sam snage postaviti to strašno pitanje.
— “Ne brini ti za njega, on zna šta meni treba, a i ja mu puštam da radi što on voli. A sad mi trebaš ti i tvoj ... Mmm, jako ti je lijep. Jako mi se sviđa što si obrezan.”
d**gom rukom me uhvatila za jaja i masirala ih, stiskala međicu, kurac mi je bio tvrd kao nikad do tad, lagano savijen prema gore, elastičan i žilav.
Naredila je da stanem ispred nje i na moje iznenađenje uzela ga u usta.
O bože, zar se to doista događa? Da ne haluciniram, ne sanjam? Kakav divan, božanski osjećaj, nisam mogao vjerovati da se to doista događa, da mi ta gospođa, Tomina mama, to radi. Povremeno bi ga gotovo čitavog uzela u usta. Ubrzo, iznenada sam osjetio snažan pritisak, napetost u mudima, nezaustavljivu navalu, nisam mogao ni razmišljati, počeo sam glasno uzdisati dok je ona i dalje uporno snažno sisala moj napeti ud a d**gom rukom stiskala jaja. Izlio sam joj se u usta što je spremno primila, još ga neko vrijeme cuclajuci i ližući, kao da pokušava izvući svaku kap.
— “Oh, oprostite, nisam ...”
— “Nemaš se što ispričavati, to sam i htjela da se dogodi. Nadam se da ćemo ovo što prije ponoviti, a onda ćemo vidjeti za dalje. Hoćemo sad i mi na plažu?” upitala je.
***
Pokupili smo ručnike i spustili se na plažu. Dole je sad bila samo jedna obitelj, šarmantna niska riđokosa dama, njen suprug i kćer, otprilike Suzaninih godina.
Zauzeli smo mjesto i Mila je rekla, “Da li bi me mogao namazati uljem za sunčanje.”
Isprva bojažljivo a zatim sve slobodnije sam je mazao po leđima, nogama listovima, butinama...
— “Hajde ne boj se, namaži mi guzu.”
Počeo sam je mazati a hipnotiziran situacijom zadržao se na guzovima i duže nego što je to bilo potrebno...
— “Mmmm lijepo, masaža, baš mi to treba“, rekla je. “jel me možes jos malo tako masirati ali i po nogama, leđima ...”
— “Svakako gospođo.”
Masirao sam joj butine, lagano je raširila noge. Ruka mi je prolazila unutarnjom stranom njenih butina, opet je ovaj put malo više, raširila noge, tako da sam mogao nazrijeti njene usmine a kad bi joj masirao guzu, lagano bi joj raširio guzove otkrivajući njen tamnoružicasti šupak. Sa laganim uzasom sam shvatio da mi je kurac opet u punoj erekciji.
Iznenada su Suzana i Tomo došli odnekud i legli na plažu.
— “Izgleda da tvoja intervencija nije puno pomogla, K. kurac se opet dignuo.” rekla je Suzana s mješavinom blazirane nezainteresiranosti i podsmjeha.
— “Suzi, nemoj ga stalno zadirkivati, kod kuće je bio stvarno dobar. Nije čudo da mu se digao kad sam ga tjerala da me masira. Hajte sad djeco vi u more.”
— “Hajde ustani“, naredila mi je Suzi
— “Ali...”
— “Nemaš ništa što i oni već nisu vidjeli. Jel ti se sviđa njihova kćer, Tea se zove. Ima dobre sise. Tomo bi ju rado pojebao ali ako ja pokazem interes za tebe odmah će se napaliti. A možda bi vam i zajedno dala, to vama nije strano zar ne? Dakle, ako je želiš, pravi se da ti se sviđam.”
— “Ali stvarno mi se sviđaš… Ona je stvarno zgodna, ali ti mi se sviđas...”
— “Ha, ko bi rekao, a mislila sam da ti nisam simpatična. Ok onda, Tomo neće imati ništa protiv da joj sam pravi drustvo! Zar ne Tomo!?”, na što je Tomo samo klimnuo glavom i uputio dugačak pogled prema Tei.
Ustao sam a kurac mi je još čvrsto stršao.
— “Imala je mama pravo, dobar ti je ovako dignut. Jedino bi te gadne dlačice trebali prvom prilikom maknuti.”
Uhvatila me je čvrsto za kurac i tako povela u more.
Učinilo mi se da je to privuklo Teinu pažnju.
Počeli smo se brčkati, kupati, prskati... u plićaku a ubrzo su nam se i Tea i Tomo pridružili.
***
Navečer su roditelji otišli kod susjeda na večeru.
Otac je za promjenu obukao lagane ljetne hlače i košulju. Na osnovu izbočine na hlačama pomislio sam da ne nosi gaćice, a i gospođa Mila se neočekivano pojavila u crnom mrežastom bodystockingu i laganoj kratkoj crnoj haljinici iznad koljena, koja je osim nogu u štiklama naglašavala i njene čvrste velike sise. Njoj nije trebao grudnjak, silikoni su čvrsto stajali a na tankoj tkanini ocrtavali su se i obrisi njenih napetih bradavica.

— “Šta kažeš, kako izgledam?” upitala je u jednom treutku kad smo ostali sami.
— “Odlično... jako ste seksi... ovaj, ako smijem tako reći...”
— “Zašto ne, hvala ti. Nadam se da će i d**gi tako misliti.”, nasmiješila se i izašla van.
— “Kako to da se gospođa Mila večeras tako obukla?” naivno sam upitao Suzi nešto kasnije, kad smo ostali sami.
— “Ne budi naivan, pa išli su se jebati kod susjeda. Osim Teinih staraca vjerojatno će im se pridružiti jos neko. A za razliku od vas dečki kojima se diže na sve što hoda, starijima ponekad treba malo poticaja.”
— “A šta ce tamo raditi? Kako to izgleda?” upitao sam s iskrenom naivnom znatiželjom, fasciniran tom novootkrivenom seksualnom slobodom. Rekao bih da su moji starci daleko konzervativniji. Ni na nudisticke plaže nikad nismo išli. Na svoje veliko iznenađenje, tek ću kasnije saznati da su se i naši starci nekad tako međusobno prašili, ustvari, tako su se i upoznali i ostali u prijateljskim odnosima.
— “Pa nisam bila.” nasmijala se Suzi, “ali jednom smo malo virile i mogu pretpostaviti da će prvo stvarno malo jesti i nešto piti dok se atmosfera ne raspali, onda muškarci sjednu na trosjed, Mila i Teina mama, gospođa Branka počnu zajedno pusit tati jer on ima daleko većeg od Teinog tate, kojem se ionako navodno slabo diže, onda se njih dvije naguze a oni ih jebu zguza, povremeno se izmjenjujuci. I tako.
Nego, dođite dečki da vas izbrijem, ne mogu više gledati te neuredne dlake.”
Došli smo u kupaonicu, Suzi nas je jednog po jednog namazala kremom za brijanje i zatim pažljivo izbrijala, pubis, oko kurca, i one rijetke dlačice po jajima. Stvarno je ovako izgledao bolje. Dok je Suzi to pažljivo i koncentrirano radila, povremeno pomjerajući, potežući kurac da ga što bolje izbrije, nas dvojica smo imali osmjeh od uha do uha. Kad je obavila istuširali smo se i namazali kremom poslije brijanja.
Uto nam se pridružila i Tea, bila je stvarno zgođusna, možda malo mlađa od Suzi, prćastog nosa, guste, kovrčave svijetlosmeđe kose i punih, mesnatih usana. Općenito, bila je malo niža i punačkija od Suzi, ali oble guze, uskog struka i većih sisa s većim tamnijim bradavicama. I ona je već došla gotovo gola, tek zaogrnuta prozirno čipkastim crnim ogrtačem, ali u štiklama čije su vrtoglave potpetice kompenzirale njen njen niži rast. Bila je izdepilirana na malu usku brazilku. Sa zadovoljstvom je primijetila da smo i mi izbrijani.
Suzi nam je natočila rum-colu a Tea je htjela votka juice, ustvari uglavnom votku s tek malo soka.
Tomo je pustio muziku, pa smo sjeli na trosjed.
Uglavnom su Tomo i Tea pričali, ja sam pokušavao što više vidjeti njene sise i međunožje.
Suzi je ubrzo otišla u sobu i nakon nekog vremena vratila se u crnim mrežastim čarapama s onim lažnim halterima, tj. izrezima na strateškim mjestima. Obula je i mamine crne salonke visokih potpetica.
— ”Kad se već starci zabavljaju zašto da se mi dosađujemo,” rekla je Tea i istrusila svoju votku, zatraživsi od Tome da joj ponovo napuni času.
— “Ovaj put s više votke”, naredila je.
Cure su plesale, uvijale se jedna oko d**ge, dirale sisama i smijale.
Tomo i ja smo sjedili na trosjedu i promatrali ih a kurci su nam već bili u laganoj erekciji.
— “Sviđaju ti se moje sise?” izazivala je Tea Suzi. Suzi se približila i uzela joj bradavicu u usta i počela je sisati, lizati i grickati.
“U dobro je, sva sam se već napalila”, rekla je Tea. “Ocemo li se međusobno pojebati ili ipak iskoristiti ovu dvojicu, znaš kurac je ipak kurac.” nasmijala se Tea. A ja sam na prvu na plaži mislio da je neka ukočena štreberica.
— “Uzmi ti prvo Tomu, ipak mi je brat, a ja ću se pobrinuti za malog” rekla joj je Suzi. Prišle su nam i sjele, Suzi kraj mene, Tea između nas dvojice. Uzela je oba već lijepo podignuta kurca u ruku i počela ih lagano drkati.
— “Suzi, dodaj kondome da budu pri ruci. Dečki, pušenje može, ali jebanje, ako dođemo do toga, samo s kondomom. Razumijemo se?”
— “Da da naravno”, tupo smo ponavljali.
Nakon tog laganog drkanja koje je naše kurce čvrsto uspravilo u vis, njih dvije su prvo pušile meni, onda me Suzi nastavila oralno obradđivati a Tea prešla na Tomu.
— ”Uh, ne mogu više izdržati. Sad ćeš me jebati, ali nemoj odmah svršiti.” rekla je Tea Tomi, otvorila paketić i narolala kondom na njegov čvrsto napet kurac.
Zajašila ga je i počela se nabijati, prvo polako zatim se snažnije i brže.
Suzi i ja smo to zainteresirano promatrali a ona me je za to vrijeme blago mazila po kurcu odrzavajući erekciju.
Nekim čudom Tomo nije odmah svršio, nakon nekog vremena promijenili su poziciju. Tea je legla na kauč a Tomo joj je stavio noge na ramena, podigao guzu i nabijao se u nju. Mazio sam je po velikim sisama a Suzi mi je i dalje neobavezno drkala kurac.
— “Aaaa, svršit ću, jebi me, svršit ću,” dahtala je požudno Tea. Tomo ju je doista poput neke jebačke mašine nezaustavljivo jebao.
Tei se otelo još nekoliko uzdaha i jecaja. Svršila je. Tomo je usporio ritam, jedva se mrdao u njoj ali nije ga izvlačio.
Tea mu je naredila da ga izvadi i priđe, skinula mu kondom i počela mu ponovo pušiti i drkati.
Ubrzo je počeo dahtati i špricati obilnu količinu sjemene tekućine po njenim velikim cicama. Tea je pozvala Suzi koja ju je počela ljubiti i lizati po cicama, usput kušajući bratovu spermu i utljavajući je u njene cice. Zatim su se obje okrenule meni i počele mi ponovo naizmjenično pušiti i drkati kurac. Ubrzo se nisam više mogao, ni htio suzdržavati, Suzi mi ječvrsto drkala, usmjeravajući kurac prema Teinim sisama koje sam zalio pristojnom količinom sperme. Stalna mužnja je izgleda potakla stvaranje veće količine sperme, umjesto da je smanji.
(nastavit će se)
เผยแพร่โดย kiki3340
5 ปี ที่ผ่านมาแล้ว
ความคิดเห็น
43
โปรด หรือ เพื่อโพสต์ความคิดเห็น
ถึง NaughtyW : mmm, daaaaaa
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
NaughtyW
Opaa,vrlo napaljujuće i sa puno vrućih detalja...Bilo bi super snimiti pornić baš na ovaj scenario.. :smile:
ตอบกลับ
ถึง matriks18 : mmm lipoooo... pričajte još...
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง tunca : thanx. please comment what makes you hot & hard ...
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
tunca
So sexy
ตอบกลับ
mmmmmmm krut mi je kao stina
ตอบกลับ
ถึง rufini : ispričajte mi svoj :smile:
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
Napaljivo, skoro svi imaju slicne dogadjaje
ตอบกลับ
Odlična priča
ตอบกลับ
ถึง ARAMISX : ooo, daaaa.... mmmmm
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง ARAMISX : mmm, to bi bilo super ....
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ARAMISX
Super novela, ja i moja smo se jako napalili maštajuči kako bismo vam se pridružili, makar i starcima na onoj večeri!
ตอบกลับ
ถึง kiki3340 : mmm jesam i to dobro
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง Hopa987 : mmm, super. tell me more :smile: jesi ga do kraja? moze i u poruci
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง Hopa987 : svidje mi se da vam se svidja. jel se digao? :smile:
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง FelixElectro : mmm, super. nadam se da si ga lijepo izdrkao!? 
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
Predobra priča, jako mi se kurac ukrutio na ovo!
ตอบกลับ
ถึง kiki3340 : Hehehehe :wink:
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง Hopa987 : mmmm, hvala. To mi se svidja! Jesi li ga i malo izdrkao?
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
Jebena prica....kurac mi se jebeno digo
ตอบกลับ
ถึง Purger40 : hvala, pliz komentirajte sta vas je napalilo i u drugim pricama....
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
Purger40
Odlična... 
ตอบกลับ
ถึง rollinger : PM mi kako si drkao na priču
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง rollinger : hvala, i ja :smile:
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
rollinger
Uhhh...ova ti je prica VRH.... volim takve pricice :grinning: 
ตอบกลับ
ถึง mastersex30 : hvala
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
odlična priča :wink:
ตอบกลับ
ถึง domavn : :smile: :smile:
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง domavn :
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
na ovu pricu dva puta se mora drkati
ตอบกลับ