Even de honden uitlaten.!

Het voordeel van midden in een afgelegen natuurlandschap wonen, is dat je vanuit je voortuin de natuur in wandelt. En ondanks dat de honden alle ruimte hebben, loop ik 's avonds nog altijd even met ze een rondje. Het natuurgebied is afgelegen maar ook alom bekend bij stelletjes (vaak vreemdgaande koppeltjes) die in hun auto de liefde liggen te bedrijven. Nu heb ik primair niet zoveel met voyeurisme en zeker als koppeltjes de moeite nemen om zo afgelegen hun auto te parkeren, laat ik ze vanzelfsprekend lekker met rust en loop voorbij of kies zelfs een andere pad.

Met nog tropische temperaturen in de avond was ik vorige week de vaste route aan het lopen en vlak voor een kruispunt hoorde ik een van de honden behoorlijk blaffen. ik liep om de hoek en zag een open cabriolet met daarin een naakt koppel en een van mijn jongste honden tegen de auto al vragend om aandacht. Na een paar keer roepen van deze jonge hond, bleef hij al kwispelend tegen de auto staan, dus liep ik erop af om hem daar weg te halen. De vrouw was net haar 'partner' aan het berijden en hadden klaarblijkelijk geen enkele moeite met de hond of zijn baasje. Vanzelfsprekend bood ik mijn verontschuldigingen aan en deed de hond zijn riem aan. De vrouw glimlachte en zei dat ze het wel spannend vond om bekeken te worden. Ik zei dat ze hier mij niet voor nodig hadden en wilde doorlopen, terwijl de man zei dat hij het ook wel lekker geil vond om bekeken te worden en vroeg of ik niet even lekker wilde kijken.

Hier werd het karakter van de 'lustslaaf' in mij aangesproken en ik bleef keurig naar het koppel kijken. Het was een mooi koppel rondom de 40-45 jaar, mooie sportieve lichamen en een hoeveelheid tatoeages waar de nodige tattooshops goed aan hebben verdiend. Ze liet zich heerlijk over zijn mooie en lekkere pik glijden en liet ook de genietende genotgeluiden niet achterwege en hij masseerde haar mooie (nep) borsten. Nadat ze heerlijk een keertje was gekomen liet ze zich van hem afglijden en begon hem heerlijk te pijpen waarbij ook de ballen alle aandacht kregen en er twee vingers in zijn anus verdwenen. En tijdens het pijpen bleef ze me zwoel en geil recht in mijn ogen aankijken en zei dat ze twee pikken ook lekker zou vinden. Ik dankte haar voor haar aanbod maar vertelde dat ik actief was in de BDSM als bi-lustslaaf en door mijn Mrs op cuckold was gesteld en geen eigen genot mocht ondervinden.

Ohh zei ze, en wat mag je dan wel van je Mrs. Alle vormen van orale sex en grotendeels alle schoonmaakwerkzaamheden antwoordde ik. In dat geval hebben we hier nog wel wat lekkers voor je en kun je mij even meehelpen met deze lekkere pik. De uitnodiging was heerlijk en ik maakte de honden vast en liep naar de andere kant van de auto, opende de deur en zakte door mijn knieën om de vrouw te helpen met haar pijp en liksessie. Dit was voor hun zeker niet de eerste keer en al snel werd het pijpen uitgebreid met uitvoerige vrijsessies waarbij lekker al het vocht werd gedeeld met zijn drieën.
Daarna was de dame aan de beurt die met haar zalige natte kutje lekker boven op mijn mond ging zitten en zich heerlijk liet likken terwijl haar partner zich door haar lekker liet pijpen. De dame genoot enorm van de liksessie en had wel telkens de neiging om mijn pik uit zijn benarde positie te bevrijden, maar een wegduwende hand was een teleurstelling voor haar maar wel voldoende.

Ik stelde een fucklicking voor en kroop onder haar, waarna haar man zijn pik in zowel haar kutje, kontje en mijn mond liet glijden. Altijd een 'successtandje' waar de meeste koppels helemaal gek van worden om tijdens het neuken ook een tong langs je lipjes te voelen of langs je paal, zak en vingers in de anusjes voelt glijden. Zoals gezegd een sportief koppel met een prachtig uithoudingsvermogen dus het was een zalige geile geluidrijke neukbeurt waarbij ik alles langs mijn tong heb voelen glijden en in mijn mond heb gehad. nadat ze een keertje schreeuwend was klaargekomen (zonder squirt) was het zijn beurt en hij verkoos voor de helft haar kutje en de andere volle stralen in mijn mond. Het was zalig lekker zaad en zo sportief als ze waren hebben we lekker met drieën alles samen verorbert. Het was een heftige cabrio sessie en toen we even wat ervaringen uitdeelde kwam het onderwerp plassen aan de orde en ging er een wens van haar in vervulling door een keertje lekker in mijn mond te plassen....wat alle smaakexplosies teweeg bracht. Gelukkig genoten ze met volle teugen en het was tijd om afscheid te nemen en de onrustige honden te bevrijden.

Het was een heerlijke inspannende wandeling en een afspraak is gemaakt om hun eens volledig te gaan masseren en te verwennen zoals een echte lustslaaf dat behoort te doen.

groet Max.
เผยแพร่โดย LustslaveNL
2 ปี ที่ผ่านมาแล้ว
ความคิดเห็น
23
โปรด หรือ เพื่อโพสต์ความคิดเห็น
LustslaveNL
ถึง Natureinstinct : Haha, ja een mooi excuus! 
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
Natureinstinct
Ik ken iemand zonder hond die maar met een hondenriem door het bos gaat en iedereen vraagt: heeft u mijn hond gezien? Altijd een prachtig begin voor een praatje... :wink:
ตอบกลับ
Hotbottle
weer een geile beleving en dit over smaken smaakt naar meer ??
ตอบกลับ
LustslaveNL
ถึง nl21039 : Alles goed met je? Nee dit was gewoon in Belgie waar Max woont, en als het Seppe was geweest dan zou jij er ook nog plezier aan kunnen beleven toch? Wens je een heerlijke week en groetjes xx
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
LustslaveNL
ถึง Hunterr- : Haha, honden zijn natuurlijk de reden om te wandelen, maar is nimmer een voorwaarde om te wandelen met een hond. 
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
Mmmm ik ga toch maar een hond aanschaffen denk ik ..
ตอบกลับ
nl21039
Wat een heerlijk verhaal. Was dit in brabant in de buurt van Seppe? 
ตอบกลับ
ถึง LustslaveNL : Ja en deze smaken en geuren die zich vermengen, brengen ons in een prachtige staat van overprikkeling
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
LustslaveNL
ถึง bigjim17 : liever van meerdere mensen tegelijk, dat maakt de cocktail spannender.....
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง LustslaveNL : Een geweldige ervaring en avontuur om dit allemaal te ontdekken
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง LustslaveNL : En wat een cocktail al die mengsels van meerdere mensen
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง LustslaveNL : Ik bevestig veel goede dingen om van te genieten met twee of meer of zelfs alleen
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
LustslaveNL
ถึง bigjim17 : Profiter de vos propres préférences est toujours formidable.
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง LustslaveNL : Je confirme plein de bonnes choses à savourer à deux ou à plusieurs ou même seul
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
LustslaveNL
ถึง bigjim17 : een heerlijke cocktail van dit alles is nog lekkerder...
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
LustslaveNL
ถึง bigjim17 : heerlijk toch, squirtvocht, zaad, plas....allemaal heerlijk 
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง LustslaveNL : Absoluut als we iets nieuws proeven, willen we vaak meer ontdekken
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
LustslaveNL
ถึง bigjim17 : Haha Tieneke is een leuke naam, maar ik houd het maar even bij Inge. En ja je hebt volkomen gelijk dat altijd alles naar 'meer' smaakt....
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง LustslaveNL : Hallo Tieneke, dit zijn inderdaad de mooiste momenten die we kunnen ontmoeten. En bovendien brengen al deze smaken en geuren nog meer verlangen en verlangens met zich mee
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
LustslaveNL
ถึง bigjim17 : Hoi Jim, eerlijk gezegd is er natuurlijk niets mooiers, maar het leukste is dat spontane onverwachte 'avontuurtjes' toch altijd wel het leukste zijn. Fijne week gewenst
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
Zeer gezellige avond dankzij deze hondenwandeling. Wat is er mooier dan zo'n ontmoeting met al deze ingrediënten.
ตอบกลับ
LustslaveNL
ถึง cornele : Het is ook geen dagelijkse bevinding....en als er koppeltjes in deze omgeving actief zijn laat ik ze lekker hun gang gaan, want als je zo je best doen om 'privacy' te zoeken dan zit je niet te wachten op derden. Maar was een inspirerende wandeling. 
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
cornele
Hmmm heerlijke wandeling dit kom ik nu nooit tegen toch maar eens beter opletten🤪
ตอบกลับ