Vergadering in Parijs

"Vriendenweekend" (van Femke_sletje) doet me denken aan een saunabezoek in het hotel in Parijs waar ik voor een vergadering van mijn werk verbleef en bij toeval de rondborstige receptioniste van onze Nederlandse vestiging "tegen het lijf liep".
Ik was naar de sauna gegaan om even te ontspannen na een lange vergaderdag. 's Avonds stond er weer een diner gepland en ik zat lekker te zweten en was diep in gedachten. Toen ik opkeek omdat de deur open ging zag ik mijn mooie collega naar binnen komen. Ze leek niet verrast maar moest wel lachen om mijn verbaasde blik. Ze kwam een etage onder mij zitten en deed haar badlaken af terwijl ze mij ondeugend aankeek. Er waren meer buitenlandse gasten aanwezig en er werd niet echt op ons gelet. Ze vroeg of ik het naar m'n zin had en keek ongegeneerd naar mijn langzaam groeiende pik. Ik antwoordde dat het tot haar binnenkomst erg ontspannen was geweest.
Helaas is het te druk en geen geschikt intiem rustig plekje te vinden. Maar gezien het tijdstip hadden we sowieso onvoldoende tijd om elkaar eventueel te ontdekken want er staat zo een diner gepland met alle Europese collega's. Hij blijft bij wat onschuldig flirten en gaan samen weer richting onze hotelkamers. Met een ondeugend lachje zeg je dat je inmiddels wel ergens trek in hebt.

Wanneer ik een uurtje later de bar van het hotel binnenloop zijn er al behoorlijk wat collega's aanwezig. Het is gezellig en we genieten van een drankje. Ik heb mijn rondborstige collega nog niet gezien maar we worden verzocht het restaurant in te gaan. Er zijn 5 grote ronde tafels gedekt voor elk 8 personen. Ik wil een stoel pakken maar ontdek dat er een tafelschikking is gemaakt. Na enig zoeken zie ik mijn naambordje op een van de tafels staan en zie dat er al 4 Duitse en 2 Franse collega's plaats hebben genomen. De stel naast mij is nog niet bezet maar zie een bekende naam op het bordje naast mij staan en ik voel een heerlijke kriebel in mijn kruis.

Daar verschijnt ze dan in een leuk zomers jurkje met spaghettibandjes en een vrolijke glimlach. Zodra ze naast me zit vraagt ze mij of de tafelschikking naar wens is. De andere collega's zijn al druk in gesprek en wij raken ook aan de praat. De tinteling in haar ogen spreken boekdelen en ze raakt af en toe quasi onschuldig mijn arm en been aan. Dan wordt het voorgerecht opgediend en kunnen we even niet echt praten maar ik voel een aangename geile spanning ontstaan tussen ons. Zodra het voorgerecht is genuttigd raken we weer in gesprek en ik voel haar hand onder tafel op mijn knie. Ze kijkt me even diep in de ogen en verplaatst zonder een blik te verblozen haar hand richting mijn kruis en knijpt zachtjes in mijn langzaam groeiende pik. Er volgt een instemmend geluid uit haar mond en geeft een knipoog. Ook zij zit helemaal strak tegen de tafel aan en zodra haar beide handen weer boven tafel zijn gaat mijn rechterhand op zoektocht onder tafel.
Op het moment dat mijn hand op haar knie ligt schuif ik langs de binnenkant van haar linker dijbeen langzaam omhoog. Ik voel een aangename warme en vochtige omgeving. Met mijn middelvinger wrijf ik over haar stringetje ter hoogte van haar lipjes. Het voelt een beetje nat en haar lipjes staan al uit elkaar. Er verschijnt een geil glimlachje op haar gezicht terwijl ik mijn hand weer langzaam terugtrek. Ik ben net op tijd want de voorgerechten worden inmiddels geserveerd. Ik probeer wat aandacht aan mijn overige collega's te besteden maar kan mijn blik niet van de borsten van mijn naaste tafeldame houden want haar harde tepels priemen door de dunnen katoenen stof. Terwijl ik eet en wat converseer met de overige tafelgasten voel ik weer een hand richting mijn kruis glijden. Dit keer wrijft en knijpt ze wat harder en brutaler en mijn pik groeit naar een volle stijfheid. Ik krijg het warm en kan niet meer rustig op mijn stoel blijven zitten. Gelukkig is iedereen klaar met het hoofdgerecht en mijn hete tafeldame verontschuldigd zich en staat op van tafel. Ik zie mijn Franse collega's haar met een goedkeurend lachje nakijken op weg naar de dames toiletten.

Na een minuut of 10 zie ik haar weer richting onze tafel lopen terwijl ze onderweg nog enkele collega's aanspreekt en begroet. Zodra ze weer naast mij plaatsneemt pakt ze mijn rechterhand en stopt er iets in. Ik heb weliswaar al een vermoeden maar kijk stiekem onder de tafelrand naar de inhoud van mijn hand. Daar ontdek ik een zacht en vochtig zijden stringetje die ik vervolgens nonchalant in mijn broekzak stop. Voordat het dessert verschijnt ga ik nog even op verkenning en voel al snel het harige streepje boven haar geschoren kutje. Dit keer duw ik mijn middelvinger zo diep mogelijk in haar natte spleetje en beweeg mijn vinger heen en weer alsof ik haar neuk. Helaas komt de bediening al met het nagerecht en ik besluit even af te koelen en mijn pik tot rust te laten komen.

Dan is het tijd om de benen weer even te strekken en wordt er koffie of iets anders ingeschonken in de bar. Omdat meerdere collega's mij aanschieten voor een praatje verlies ik mijn heerlijke tafeldame uit het oog en heb moeite om mijn gedachten bij de gesprekken te houden. Na een uurtje ontdek ik haar weer aan de andere kant van de bar en ze kijkt me diep in de ogen met een hele ondeugende blik. Ze lijkt een seintje te willen geven en contact te maken. Op het moment dat ik haar richting uitloop komt de Europese directeur naar me toe en wil me even onder 4 ogen spreken. We verplaatsen ons naar een rustig gedeelte van de bar en er ontstaat een heel interessant gesprek waarbij ik de tijd (en haar) uit het oog verlies. Na een uurtje geeft mijn gesprekspartner aan te gaan slapen omdat het morgen weer vroeg dag is en iedereen na het ontbijt weer huiswaarts keert. Tot mijn teleurstelling zie ik mijn spannende collega niet meer in de bar staan en besluit nog een laatste drankje met twee Engelse collega's te nemen. Na een ruim kwartier neem ik afscheid en loop enigszins teleurgesteld naar mijn kamer met lekkere geile kriebels in mijn pik en ballen.

Als ik de deur open en het licht aan doe zie ik een wit A4-vel met een handgeschreven tekst op de grond liggen. Mijn hart maakt een sprongetje en ik lees de boodschap. Er staat dat ik welkom ben voor een afzakkertje op kamernummer 133 mits het nog niet erg laat is. I sta in dubio omdat ik niet weet hoe laat zij naar haar kamer is vertrokken en misschien al slaapt. Na een moment van twijfel overwint mijn geilheid en loop ik opnieuw de gang in. Ik luister aan haar deur terwijl ik goed oplet of er niet toevallig nog een collega aankomt. Ik hoor helaas niks en klop zachtjes op haar deur. Het blijft helaas stil en ik maak aanstalten om weer naar mijn eigen kamer te gaan wanneer plotseling de deur op een kier staat. Binnen is het donker en ik duw de deur iets verder open. Terwijl ik nog even goed kijk of er niemand aankomt glip ik snel naar binnen.

Mijn ogen moeten wennen aan het donker maar ik zie het silhouette van een persoon op het tweepersoonsbed. Ik hoor een hese stem zeggen dat ik mij snel moet uitkleden omdat ze al veel te lang op mij heeft moeten wachten. In no time heb ik mijn kleding uit en voel dat mijn pik als stijf is van de spanning en geilheid. Op de tast loop ik richting bed en schijf tussen de zachte warme lakens. Dan voel ik de warme naaktheid van dat heerlijke lijf dat ik die middag heb mogen aanschouwen. Ze grijpt me vast en geeft me een heerlijke natte tongzoen terwijl ik haar borsten vastpak en masseer. Ze zegt dat ze geen tijd meer heeft voor een lang voorspel maar wel eerst lekker gelikt wil worden en daarna stevig wil worden geneukt. Hard & diep is haar motto!

Ik duik tussen haar benen en laat mijn warme natte tong het werk doen. Haar kutje smaakt geweldig en mijn tong duw ik diep in haar natte spleet. Terwijl ik haar lik masseer ik gelijktijdig haar gezwollen clitje en aan haar geluiden te horen geniet ze volop. Dit duurt echter niet heel lang want ze pakt mijn harde pik die enorm nat is van het voorvocht en wrijft mijn natte eikel tussen haar lippen. Ze beveelt me dat ik haar nu hard en diep moet neuken en dat is niet tegen dovenmansoren gezegd. Haar strakke natte kutje spant zicht heerlijk om mijn harde paal en ik voer het tempo op. Plotseling duwt ze mij van haar af en zegt dat ze op mijn harde pik wil rijden en dat ik met haar borsten en tepels moet spelen. De lakens liggen op de grond en de seks wordt steeds wilder. Ze weet precies hoe ze mijn pik moet berijden en pakt me ook nog achterlangs bij mijn volle harde ballen. Onze bewegingen worden heftiger en ongecontroleerd en onze lichamen nat van het zweet. Nu begint ze te grommen en wild met haar lichaam te schokken en roept dat ze mijn zaad diep in haar kutje wil voelen spuiten. Mijn ballen staan op knappen en ik voel mijn zaad borrelen terwijl haar kutspieren zich om mijn harde lul spannen. Dan volgt de ontlading! Het lijkt wel of er geen einde komt aan de stralen zaad die diep in haar kutje verdwijnen en onze lichamen ontspannen zich langzaam. Hijgend en nat van het zweet komen we langzaam bij van dit heerlijke orgasme.
เผยแพร่โดย Redrooster1075
2 ปี ที่ผ่านมาแล้ว
ความคิดเห็น
8
โปรด หรือ เพื่อโพสต์ความคิดเห็น
69sander
ถึง Redrooster1075 : Tof :smile: Ik ga de andere twee ook lezen
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
ถึง 69sander : Ook waar gebeurde verhalen:smile:
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
69sander
Nou ik wist niet dat jij ook verhalen schreef geloof ik, maar super geil geschreven heerlijk!!
ตอบกลับ
ถึง Femke_sletje : deze dus
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
merlinhamster
lekker
ตอบกลับ
Leuk dat mijn verhaal je inspiratiebron is
ตอบกลับ
ถึง BimboJay : Eerlijk gezegd is dit verhaal gebaseerd op twee verschillende gelegenheden met twee verschillende collega's :smile: Een bezoek aan de sauna in het hotel in Parijs met onze receptioniste en een kerstdiner met overnachting met Europese collega's in Nederland
ตอบกลับ แสดงความคิดเห็นเดิม ซ่อน
Geil verhaal, zeker hoe ze haar bedoelingen verdekt aan je bekend maakt, ik herken het spanningsveld! Benieuwd hoe het vervolg is of was dit maar 1 keer?
ตอบกลับ